Kilpailijalle

On aika herätä koronahorroksesta ja aloittaa valmistautuminen Keppihevosten SM-kilpailuihin!

Pääsiäiskilpailuista saat arvokasta kilpailukokemusta ennen varsinaista päätapahtumaa. Näistä isoista karsinnoista pääsee SM-kilpailuihin sääntöjen mukainen maksimimäärä finalisteja.

Kuka voi kilpailla?

Suomenmestaruudesta voi kilpailla Suomen kansalainen, joten myös SM-kilpailujen estekarsintaluokat on tarkoitettu ainoastaan Suomen kansalaisille. Kaksoiskansalaiset saavat osallistua. Osallistujan tulee lisäksi olla Suomen keppihevosharrastajat ry:n jäsen.  [https://skhhry.fi/liity-jaseneksi/]

Näyttelyluokat, estederby ja ilmainen taitosuoritusrata ovat avoimia kaikille.

Pirkanmaan aluemestaruuksia voivat tavoitella kaikki ratsukot asuinpaikasta riippumatta. Sama kilpailija ei kuitenkaan voi sijoittua samassa lajissa samana vuonna kuin yksissä aluemestaruuskilpailuissa. Osallistujan tulee olla Suomen keppihevosharrastajat ry:n jäsen.  [https://skhhry.fi/liity-jaseneksi/]

Venäjän ja Valko-Venäjän edustaminen kilpailussa ja näiden maiden maatunnusten käyttäminen missään muodossa kilpailussa tai kilpailupaikalla on kiellettyä. Yksityiset alle 15-vuotiaat henkilöt voivat osallistua ilman maatunnuksia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoittautuminen

LINKKI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN LÖYTYY TÄSTÄ!

Ilmoittautumisaika alkaa 14.3.2022 ja päättyy 31.3.2022.

Lähtölistat ja mahdolliset varasijapaikat julkaistaan 2.4.2022.  Luokat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Anna toimiva sähköpostiosoite, jota myös luet säännöllisesti.

Hinnat ja maksuohjeet

Lasku osallistumisesta lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse lähtölistojen julkaisemisen yhteydessä 2.4.2022. Kilpailumaksujen tulee olla maksettuna 10.4.2022. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ota yhteyttä kilpailut@skhhry.fi. Maksuja ei vastaanoteta kilpailupaikalla.

Lähtömaksut:
SM-mestaruuksien estekarsinnat3 €
Muut luokat 10 €/lähtö
Viralliset näyttelyt10 €
TaitosuoritusrataIlmainen

Kouluratsastus ja kür

Kouluratsastuksen kilpailurata (linkki)

Kürin rata (linkki)

Kilpailusuorituksen musiikki tulee lähettää YouTube- tai Spotify-linkkinä sähköpostitse 14.3 alkaen ja viimeistään 14.4.2022 mennessä osoitteeseen kilpailut@skhhry.fi. Musiikin kesto on kouluratsastuksessa ja kürissa enintään 4 minuuttia. 

Näyttelyt

Näyttelyihin osallistuvat keppihevoset tulee toimittaa näyttelytuomarille Bläk Boksiin klo 12 mennessä. Virallisessa näyttelyssä keppihevonen esiintyy ilman suitsia tai riimua.

HUOM! Ideaparkin Sinellissä järjestetään pääsiäisviikolla myös epävirallinen ilmainen näyttely, jossa hevoset voidaan esittää poikkeuksellisesti varusteineen. Mukaan mahtuu noin 10 hevosta. Ilmoittaudu tähän näyteikkunanäyttelyyn pe 8.4.- su 10.4. paikanpäällä Sinellin liikkeessä ja ota hevonen mukaan. Voittajat valitaan yleisöäänestyksellä ja palkitaan Sinellin lahjakorteilla.

Kilpailupäivänä

Kilpailijoiden käytössä on pukuhuoneita suihkuineen sekä A-katsomon yläosassa 60-paikkainen kilpailija-aitio. Tavaroita ei kannata jättää valvomatta pukuhuoneisiin. Tuo tavarasi mieluummin kilpailija-aitioon, jonne on pääsy ainoastaan kilpailijoilla.

Näin pääset Ideaparkiin kilpailupaikalle! (linkki)

Bläkboksin urheilupinnoitteelle ainoastaan sisäpelikengillä tai sukkasillaan. Suosittelemme sisäpelikenkien käyttämistä esteratsastuksessa.

Säännöt luokkiin

KILPAILUSÄÄNNÖT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ!

Palkinnot

SM-estekarsintaluokissa palkitaan 3 parasta kummassakin luokassa ruusukkeella. 

Taitosuoritusradalla puhtaat suoritukset palkitaan pienellä hyvänmielen palkinnolla. 

Kaikissa muissa luokissa palkitaan luokan viisi parasta SKHH ry:n ruusukkeilla. Lisäksi sekä näyttelyistä että kouluratsastusluokista kaikki osallistujat saavat virtuaaliset arvostelupaperit.

Pirkanmaan aluemestaruuskilpailuissa kunkin luokan kolmelle parhaalle palkintoloimet.