Työtarjoukset

Tällä sivulla välitetään työtehtäviä, joihin erilaiset tahot tarvitsevat keppihevosasiantuntemusta. Tarkoituksena on tuoda yhteen harrastusaktiivit ja erilaiset ulkopuoliset toimijat. Yhdistys toimii vain tehtävien välittäjänä, eikä ole vastuussa niistä. Mikäli haluat tietää tehtävästä lisää, ole yhteydessä ilmoituksen tehneeseen tahoon.

Työtarjouksen voi lähettää yhdistyksen sähköpostiin: skhh@skhhry.fiPakilan voimistelijat (ilmoitus jätetty 13.7.2021)

Olemme Helsingin suurin voimisteluseura ja liikutamme 3-13 -vuotiaita lapsia erilaisilla harrastetunneilla neljänä päivänä viikossa Pohjois-Helsingissä. Etsimme ohjaajaa kepparijumppaan (6-8v.) ensi kaudeksi 1.9.21-10.5.22 kerran viikossa pidettävälle tunnillemme. Tunti on torstaisin klo 17-18, toimistomme liikuntasalissa Itä-Pakilassa, Helsingissä ja mahdollisuuksien ja mielenkiinnon mukaan myös lähimaastossa ulkona.
Kepparijumpassa harjoitellaan ketteryyttä, hyppelyitä, esteratoja, eli kaikkea mikä liittyy kepparitoimintaan. Tunnilla tutustutaan myös voimistelun maailmaan ja harjoittellaan lihashallintaa, liikkuvuutta ja jalkatyöskentelyä, jotka tukevat tehokkaasti keppariharrastusta.
Odotamme kepparijumpan ohjaajalta innostunutta otetta kepparitoimintaan, ja lisäksi intoa ohjata lapsia. Ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen. Koulutamme ohjaajamme Suomen Voimisteluliiton ohjaajakoulutuksissa, joten erityistä voimistelunohjaustaustaa ei välttämättä tarvita. Ohjaajan työhön kuuluu kauden ja tuntien suunnittelu, yhteydenpito lasten vanhempiin toiminnasta ja kauden aikatauluista, sekä tuntien ohjaus. Lisäksi tarjoamme innostuneen työympäristön ja Nuorisovalmennuspäällikön tuen työhön.
Lisätietoja saat sanna.peltola@pnv.fi tai 045-1122105