Uutiset

Yhdistyksen alkukesän viralliset näyttelyt

Yhdistyksen alkukesän viralliset näyttelyt

Kuva: Amppu / Estetalli Liito

SM-kilpailujen peruunnuttua järjestämme alkukesälle silti viralliset näyttelyt! Ilmoittautumisaika 1.6.-7.6.2020 tai kunnes luokat ovat täynnä. Tulokset julkaistaan 13.6.2020.

Luokkia on kolme: hevoset, ponit ja muut kuin kangashevoset. Viimeiseen luokkaan voivat osallistua sekä hevoset että ponit, kunhan ne on valmistettu jostakin muusta kuin kankaasta (esimerkiksi sukasta tai vanerista). Muita keppieläimiä ei hyväksytä.

Tuomarina ponien luokassa Saija, muissa luokissa Varja.

Palkintona viralliset arvonimet sekä kaikille hyväksytyille osallistujille virtuaalinen arvostelupaperi.

Lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeet näyttelysivulta: https://skhhry.fi/yhdistyksen-alkukesan-viralliset-nayttelyt/

Kevään videokilpailu

KEVÄÄN VIDEOKILPAILU

Videokilpailu alkaa jälleen! Aiheeksi videollemme annamme SUOSIKKIKEPPARISI. Kuka/mikä on suosikkikepparisi? Mitä olette kokeneet yhdessä? Miksi juuri se on sinun suosikkisi? Kerro meille tarinasi videokuvan avulla. Yleisö äänestää jälleen voittajat.

Osallistu ja äänestä videoita täällä: https://skhhry.fi/kevaan-videokilpailu/?contest=contest-condition

Voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa. Nettiäänestyksen 5 eniten ääniä saanutta videon tekijää julistetaan Suomen Keppihevosharrastajat ry:n Instagram-tilillä.

Videoita voit lähettää kilpailuun 2.5.-22.5.2020

Videoiden äänestysaika on 22.5.-30.5.2020

Valmentajavalmennus

Kaikkea kivaa ei ole peruttu ja näihin lukeutuu myös SKHH ry:n jokavuotinen nettivalmentajavalmennus. Jos olet kiinnostunut valmentamisesta tai tuomaroinnista keppihevosten este- tai kouluratsastuksessa, lähde mukaan! Ilmoittautumisaika on 1.-20.5., jonka jälkeen hakijoista valitaan 15 osallistujaa hakemusten perusteella. Kurssiin kuuluu viisi eri aiheisiin keskittyvää tälle vuodelle uusittua nettitehtävää, jotka palautetaan oman aikataulun mukaan viimeistään heinäkuun viimeisinä palautuspäivinä. Kurssi on ilmainen, osallistujien on oltava SKHH ry:n jäseniä. Suositusikäraja 12 vuotta.
Myös Tanhuvaarassa 16.-18.10. järjestettävä valmentajavalmennusleiri lähestyy ja sen ilmoittautuminen on jo auki!
Lue lisää täältä: https://skhhry.fi/valmentajavalmennus/

Tiedote 3.4.2020: SM-kilpailut

Tiedote 3.4.2020: SM-kilpailut

Kuva: Eponi

Olemme yhdessä Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallituksen sekä SM-toimikunnan kanssa päättäneet, että Keppihevosten SM-kilpailut siirretään kesälle 2021. Tarve siirrolle on välttämätön vallitsevan koronaepidemian vuoksi. Emme koe vastuulliseksi ison tapahtuman järjestämistä ajankohtana, jolloin useiden ennusteiden mukaan tilanne ei ole vielä tarpeeksi rauhoittunut. Olemme ottaneet päätöksessä huomioon monia seikkoja ja jäseniemme toiveet.

Päädyimme siirtämään kilpailut olympialaisten tapaan suoraan ensi vuoteen, sillä koemme syksyn olevan vielä epävarmaa aikaa, ja myös ajankohta olisi vaikea monelle osallistujalle koulujen ja töiden vuoksi. Tämä aiheuttaa myös todella suuren taloudellisen riskin, jota ei kaltaisellamme pienellä yhdistyksellä ole varaa ottaa. Meille on tärkeää järjestää harrastajille mahdollisimman laadukkaat kilpailut ajankohtana, joka sopisi mahdollisimman monelle. Tiedotamme uudesta päivämäärästä myöhemmin.

Pyrimme järjestämään kaikkea muuta toimintaa tälle vuodelle, ja meillä on suuria odotuksia loppukesää kohden siinä toivossa, että tilanne on tällöin rauhoittunut. Kun porukkamme energia ei kulu tänä vuonna SM-kisoihin, voimme olosuhteiden salliessa taata teille muita odottamisen arvoisia tapahtumia vielä tälle vuodelle: Tanhuvaaran superhauska viikonloppu, ulkoilmakilpailut ja myöhemmäksi siirretty kadunvaltaus! Myös myyjiä varten suunnittelemme virtuaalista myyntimahdollisuutta.

Lähetämme kaikille jo maksuja suorittaneille sähköpostia ja annamme ohjeet rahojen palautusta varten. Pääsylippumaksujen osalta Tiketti ottaa yhteyttä pääsylipun ostaneisiin. Yhteydenotossa on kuitenkin viivettä ruuhkan vuoksi, joten toivomme yhdessä kärsivällisyyttä tässä vaikeassa tilanteessa!

Parempaa kesää odottaen ja toivottaen,

Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallitus

Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailu-toimikunta

SKHH ry:n tiedote 6.3.2020

Suomen Keppihevosharrastajat ry:n puheenjohtaja Vilma VIrtanen ja Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä
Kuva: Alisa Aarniomäki

Suomen Keppihevosharrastajat ry ja Vermo Areena ovat käyneet keskustelut ja neuvottelut liittyen keppihevosurheilun MM-kilpailuihin ja päätyneet yhteisymmärrykseen. Vermo Areena on kuullut ja ymmärtänyt yhdistystä sekä koko harrastajakuntaa ja haluaa osoittaa tukensa luovuttamalla hankkimansa tavaramerkin SKHH ry:lle. Vermo Areenan tulevat kilpailut kilpaillaan 25.-26.7. nimellä Vermo World Cup.
Vermo Areena sekä SKHH ry jatkavat yhteistyötä harrastuksen kehittämisessä sekä laadukkaiden tapahtumien järjestämisessä harrastajien hyväksi. SKHH ry arvostaa Vermon aitoa halua tehdä yhteistyötä harrastajien ehdoilla. SKHH ry haluaa kiittää Vermo Areenaa ja Espoon kaupunkia upeasta kepparipuistosta ja muista niiden järjestämistä puitteista.

The Finnish Hobbyhorse Association and Vermo Areena have met and discussed the issues surrounding the Hobbyhorse World Championships and the registration of the name for this competition. Vermo Areena has heard the voice of the international hobbyhorse community and the Finnish Hobbyhorse Association and vice versa. As a sign of good will and support to the hobbyhorse sports Vermo Areena wishes to give the right to the trademark over to the Finnish Hobbyhorse Association. The big event in July 25.-27.7. on Vermo Areena will be under the name Vermo World Cup. This event has the full support of the Finnish Hobbyhorse Association. Vermo Areena and the Finnish Hobbyhorse Association will continue in full harmony. Together we will take the hobbyhorse sports even further and in the future there will be many quality events for hobbyhorses on Vermo Areena.The Finnish Hobbyhorse Association wishes to thank Vermo Areena and Espoo city for their support to our beloved hobby and sport.

Yhdistys mediassa

HS Urheilu 2.3.2020 Minttu-Maaria Partanen: Vermo suututti keppihevosharrastajat, omi harrastajien mielestä keppihevosten MM-kilpailut: ”Olemmeko vain vitsi teille?”

Iltasanomat 2.3.2020 Tuomas Manninen: Vermon ravirata ja keppihevos­harrastajat ajautuivat ilmiriitaan lajin MM-kisojen järjestämisestä: ”Tämä on mennyt aika tunteisiin”

Hevosurheilu 3.3.2020 Stiina Ikonen: Vermo ja Suomen Keppihevosharrastajat ry istuvat yhteiseen pöytään ja hakevat sopua MM-kisakiistaan

Maaseudun tulevaisuus 3.3.2020 Matti Tuominen: Keppihevosharrastajien ja Vermon raviradan välille syttyi raju riita, kun Vermo hankki keppihevosten MM-kisojen tavaramerkin: “Käy yhtä paljon järkeen kuin eskarilainen YO-kirjoituksissa”