Uutiset

Superpäivän valokuvauskilpailu

Superpäivän valokuvauskilpailu

Jo toista kertaa peräkkäin peruttu keppariharrastajien pääpäivä, SM-kilpailut, tuo pintaan monenlaisia tunteita yhteisössämme. Tärkeää on kuitenkin jaksaa tukea toinen toisiamme, sopeutua hetkeen kuitenkin pitäen katse edessä päin. Siksi haluamme järjestää valokuvauskilpailun, jonka aiheena on odotus. Mitä odotat eniten? Miltä odotus tuntuu tai näyttää? Millaista on, kun kärsivällisyys viimein palkitaan? 

Lähetä valokuvasi yhdistyksen sivuilta löytyvällä Google Forms lomakkeella toukokuun 14. päivä (14.5.) mennessä. Linkki löytyy Superpäivän valokuvauskilpailu -sivulta Superpäivä-otsikon alta.

Raati valitsee finaaliin vaikuttavimmat teokset, joista yleisö pääsee äänestämään voittajan. Yleisöäänestys järjestetään 21.5.-4.6. 

Kuvaa saa editoida ja siinä ei tarvitse esiintyä ihmisiä, mutta kuvan on oltava oma. Kuvan on liityttävä keppihevosiin ja annettuun aiheeseen (“odotus”). 

Antakaa luovuuden kukkia!

Kuva ja muokkaus: Picu

Superpäivän viralliset näyttelyt

Superpäivän viralliset näyttelyt

Superpäivän näyttelyt mukailevat säännöiltään ja käytännöiltään jo aiemmin ilmoitettuja SM-kilpailuiden näyttelyitä, mutta muutama pieni muutos on tullut!
– Tuomarina sukkahevosluokassa on Saijan sijaan Anni!
– Karsinnoista läpipäässeiden finalistien kilpailumaksu on 5 €!
– Palkinnot toimitetaan voittajille postitse!
– Ilmoittautumisaikaa on pidennetty 25.4. saakka!
Tarkempaa tietoa löytyy Superpäivän näyttelysivulta.
Kysyttävää? Ota yhteyttä super@skhhry.fi!

Superday’s showing classes are only for Finnish competitors this year.

Kuva/photo: Leed Design

Superpäivä – Lännenratsastus

Superpäivä – Lännenratsastus

Superpäivän kilpailutarjontaan kuuluu myös lännenratsastus! Tänä vuonna kilpaillaan lajissa western riding tasolla 2. Luokkaan otetaan 15 ensimmäistä lomakkeen oikein lähettänyttä. Ilmoittautuminen alkaa huomenna, maanantaina 12.4.! Kaiken tarvittavan tiedon löydät yhdistyksen sivujen kautta Superpäivän Lännenratsastus-sivulta! Luethan säännöt ja ohjeet huolella. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi olla meihin yhteydessä joko Instagramin tai sähköpostin super@skhhry.fi välityksellä!

Kuva: Alisa
Muokkaus: Vilma

Supermyynnit 12.6.2021

Supermyynnit 12.6.2021

Tänä vuonna Superpäivään sisältyy ensimmäistä kertaa myös virtuaalinen myyntitapahtuma! Tämä antaa tilaisuuden SM-kilpailuihin ilmoittautuneille myyjille saada näkyvyyttä, sekä shoppailijoille SM-kilpailuista tuttua kattavaa tarjontaa.

Virtuaalinen myyntitapahtuma järjestetään yhdistyksen nettisivuilla. Kunkin myyjän myyntikuva ja nimi julkaistaan sivulla. Myyntikuvakkeen linkki ohjaa asiakkaat myyjän valitsemalle sivulle, joka voi olla niin nettisivu kuin vaikka instagramtägikin, josta myytävät tuotteet löytyvät. Yhdistys ei ole siis vastuussa myymisestä, vaan toimii yhdistävänä tekijänä myyjien ja asiakaskunnan välillä. Demon myyntisivusta löydät yhdistyksen sivuilta navigaatiosta Superpäivä 2021 > Supermyynnit 12.6.2021 – DEMO.

Yhdistyksen myyntisivu julkaistaan Superpäivän aamuna ja se on auki koko päivän. 

Asiakkaille sivulla vierailu on tietenkin ilmaista. Virtuaalimyyntitapahtuma on SM-myyjiksi ilmoittautuneille ilmainen, mikäli siirtää myyntipaikkansa ensivuoteen. SM-myyjille, jotka haluavat rahansa palautettavan myyntipöydistä tapahtumaan osallistuminen maksaa 5€. Mikäli myyntipaikkoja jää yli, osallistuminen tulee maksamaan uusille myyjille 15€. SM-myyjien on ilmoittauduttava tapahtumaan 1.5. mennessä, sen jälkeen mahdollisesti jäljelle jäävät myyntipaikat aukeavat muiden varattaviksi.

Kuva: Össi Österlund
Muokkaus: Maikken

Superpäivä – kouluratsastus

Superpäivä – kouluratsastus

Kuva: Meri, Muokkaus: Maikken

Superpäivän koululuokat nyt sivuilla julki! Tarjontaa löytyy avoimina luokkina Hyper Helppo B sekä Epic Grand Prix: Mestaruustasoinen valmisrata – vuoden 2017 Suomenmestaruusrata pääsee uusikäyttöön näihin videolle suoritettaviin kilpailuihin! Lisäksi Kür-karsinta jatkuu samalla nyt Superpäivän alla josta 15 parasta ratsastajaa pääsee eteenpäin varsinaiseen vapaaohjelmaan – Super Kür! Kaikki tarvittava tieto luokista ja ilmoittautumisajoista löytyy Superpäivien omalta välilehdeltä Kouluratsastus-sivulta! Hyviä treenihetkiä kaikille jotka luokkiin pyrkivät, toivottavasti teitä on monia!

Superpäivä

Superpäivä

Kuva: Candelahorses & Maikken

Korvat hörölle! Haluamme esitellä teille Superpäivän, SM-kilpailut korvaavan virtuaalisen keppihevostapahtuman! Superpäivä järjestetään tänä vuonna 12.6. Päivä on viime vuotta superimpi, sillä olemme suunnitelleet monipuolisemmin nähtävää ja tehtävää teille rakkaille harrastajille!
Luvassa on muun muassa kilpailuja niin este- ja koulu-, kuin lännenratsastuksessakin, valokuvakilpailu, titteligaala ja monenlaista showta, myyjiä unohtamatta: Superpäivään sisältyy virtuaalinen myyntitapahtuma.
Lähipäivinä julkaisemme lisää tietoa mm. luokista ja ilmoittautumisista päivämäärineen. 
Pysykää kuulolla!

Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut siirtyvät vuoteen 2022

Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut siirtyvät vuoteen 2022

Kuva: Leed Design

Olemme yhdessä SM-kilpailujen järjestäjätiimin sekä Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallituksen kanssa todenneet, että Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailujen järjestäminen kesäkuussa ei vaikuta tällä hetkellä mahdolliselta, joten joudumme ilmoittamaan tapahtuman siirtymisestä vuoteen 2022. Kävijöidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ehdottoman tärkeää, ja tässä koronaviruspandemian tilanteessa emme usko pystyvämme järjestämään tarpeeksi terveysturvallista tapahtumaa. Tänä keväänä myös esimerkiksi estemestaruuksien karsintakilpailuja ei ole päästy järjestämään, ja vallitsevien sääolosuhteiden ja suljettujen liikuntatilojen vuoksi kilpailijoiden harjoittelumahdollisuudet ja kouluratsastajien karsintavideoiden kuvausmahdollisuudet ovat olleet huonot.

Tiedämme, että olette pettyneitä – niin olemme mekin. Haluamme kuitenkin tehdä tämän vaikean päätöksen ajoissa, jotta ilmoitus sotkisi kävijöiden kesälomasuunnitelmia mahdollisimman vähän. Ensi vuoden päivämäärä julkaistaan tämän kevään aikana.

Tänä vuonna aiomme järjestää SM-kilpailut korvaavan virtuaalisen tapahtuman! Tulossa on useampia virtuaalisia kilpailuluokkia ja myyntitapahtuma sekä oheisohjelmaa videoiden ja livejen muodossa: esimerkiksi kehonhuoltoa, esityksiä ja lajiesittelyjä. Suunnitteilla on myös titteligaala viime vuoden Superpäivän tapaan!
Lisätietoa virtuaalitapahtumasta ja ilmoittautumisista tulee ensi viikolla, joten pysykää kuulolla!

Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallitus
Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailu -toimikunta
keppihevostensm@gmail.com

Helmikuun viralliset näyttelyt

Helmikuun viralliset näyttelyt

Kuva: Leed Design
Helmikuun viralliset näyttelyt ovat myös virallisen näyttelytuomarikoulutuksen toinen osakoe!

Ilmoittautumisaika 8.2.2021–14.2.2021 . Ilmoittautuneet otetaan sisään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Tulokset julkaistaan 28.2.2021. Tulokset on julkaistu tapahtuman sivuille!

Luokkia on kaksi: hevoset ja ponit. Luokat ovat avoimia sekä oreille, että tammoille, mutta vain itse tehdyille, eikä ruunille.. Muiden tekemiä keppihevosia ja -poneja ei siis voi ilmoittaa.
Muita keppieläimiä ei hyväksytä.

Palkintona viralliset arvonimet sekä kaikille hyväksytyille osallistujille virtuaalinen arvostelupaperi sekä viralliselta tuomarilta, että varjoarvostelu tuomarikokelaalta.

Lisää informaatiota tapahtuman sivulta!

Jäsenkausi 2021 on alkanut!

Jäsenkausi 2021 on alkanut!

Kuva: Isabel Mäkelä
Muokkaus: Maikken

Tammikuun lopussa käynnistyi yhdistyksen uusi jäsenkausi. Edellisvuoden jäsenille on lähetetty uusi lasku sähköpostitse ja sen maksaminen uusii jäsenyyden automaattisesti. Vastaavasti laskun maksamatta jättäminen katkaisee jäsenyyden.

Suomen Keppihevosharrastajat ry:n jäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa ja autat harrastuksen kehittämisessä. 

Liity jäseneksi täällä!

Uusi hallitus on valittu!

Uusi hallitus on valittu!

Kuva: Maikken

Yhdistyksen vuosikokouksessa 20.1.2021 valittiin uusi hallitus:

Vilma Virtanen, puheenjohtaja
Heidi Boström-Vesola, rahastonhoitaja
Tiina Aikio, varapuheenjohtaja
Reetta Väisänen, sihteeri
Päivi Kankaanniemi
Rosie Mulari
Alisa Aarniomäki
Julia Mikkonen

Onnea uudelle hallitukselle!

Uudelleenjärjestäytyneet toimikunnat sekä niiden yhteystiedot löydät myös sivuiltamme skhhry.fi!