By Finnish Hobbyhorse Artisan

Tätä hetkeä olemme kaikki odottaneet: By Finnish hobbyhorse artisan sertifikaatti on viimein täällä!

By Finnish hobbyhorse artisan on aitoustodistus siitä, että olet Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hyväksymä valmistaja, joka valmistaa käsityönä aitoja, laadukkaita suomalaisia keppihevosia tai niiden varusteita. Merkki lisää tunnettavuuttasi yhdistyksen virallisella listalla, sekä tuo brändiarvoa suomalaiselle keppihevoskäsityölle. Hyväksyttynä valmistajana pääset käyttämään mekkiä markkinoinnissa, tai kangasmerkkeinä ja laattoina suoraan tuotteissasi.

Hyväksytyn valmistajan tulee olla yrittäjä (Oy, 4H, toiminimi..), suomalainen, valmistaa tuotteensa käsin, jakaa samat arvot yhdistyksen kanssa sekä on yhdistyksen jäsen.

Voit hakea viralliseksi valmistajaksi nettisivujemme kautta perjantaista 10.11. alkaen! Lue lisää: https://skhhry.fi/toiminta/by-finnish-hobbyhorse-artisan/

by Finnish Hobbyhorse Artisan

by Finnish Hobbyhorse Artisan

Haaveiletko aidosta suomalaisesta keppihevosesta? Suomen Keppihevosharrastajat ry pitää listaa heidän hyväksymistään suomalaisista keppihevosmyyjistä. SKHH ry saa usein kyselyitä, mistä saisi ostettua aidon suomalaisen keppihevosen. Tämän takia yhdistys tarvitsee suomalaisista laadukkaista keppihevosmyyjistä listan, jonka lähettää kyselijöille.Tämä lisää tunnettuutta listalla oleville yrityksille. By FHHA lanseeraaminen tuo myös brändiarvoa suomalaiselle keppihevoskäsityölle.

by FHHA

SKHH ry’n hyväksyvän myyjän tulee täyttää nämä ehdot:

  • suomalainen
  • luotettava
  • on oltava toiminimi, kevytyrittäjä, 4H-yritys, NY-yritys tai yritys (osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö, osuuskunta)
  • jakaa samat arvot SKHH ry’n kanssa
  • yrityksen omistajan/yrittäjän on oltava SKHH ry’n jäsen
  • tuotteet valmistettu käsityönä
  • myy keppihevosia, varusteita keppihevosille tai muita keppihevostarvikkeita

SKHH ry’n hyväksyvä myyjä saa käyttää markkinoinnissaan by FHHA -logoa ja pääsee SKHH ry’n ylläpitämälle listalle nettisivuille. Listalle ilmoittaudutaan itse, ja yhdistyksen toimija käy kuukauden sisällä hakemuksen läpi joko hyväksyen tai hyläten sen. Hakijalta voidaan kysyä lisätietoa sähköpostin välityksellä. Myyjä voidaan poistaa listalta, jos todetaan, että joku ehdoista ei enää toteudu. Listalle pääseminen ei maksa mitään.

LISTA

1. Routarouncey, instagram @routarouncey

2. Keppihevostalli Espoir. instagram @khtespoir