Hallituksen ehdokasasettelu

Kuva: Maikken

SUOMEN KEPPIHEVOSHARRASTAJAT RY:N HALLITUKSEN VAALIT

Hallituksen vaalit toteutetaan kokonaan verkossa salaisella äänestyksellä vuosikokouksen aikana. Vaaleissa voi äänestää maksimissaan 8 ehdokasta. Vuosikokous on 25.1.2022.

Ehdokkaaksi hallitukseen täytyy asettautua etukäteen ja toimittaa lyhyt esittely itsestään sähköpostitse yhdistykselle. Ehdokkaiden esittelyjä otetaan vastaan 10.1.-16.1.2022 sähköpostitse skhh@skhhry.fi . Esittelyyn tarvitaan ainakin seuraavat tiedot: etunimi ja sukunimi, jos on erikseen nimimerkki keppihevospiireissä, ikä, ammatti tai opiskelupaikka, slogan.Lisäksi kannattaa kirjoittaa miksi haluaa hallitukseen ja mitä aikoo hallituksessa tehdä ja saada aikaan, sekä esimerkiksi keppihevostaustansa ja mikäli on muuta kokemusta yhdistystoiminnasta tai harrastuksen kehittämisestä ja edistämisestä. Liitä sähköpostiin myös kuvasi.

Huom! Mikäli haet myös puheenjohtajaksi, mainitsethan sen viestissäsi selkeästi!

Hallituksen jäsenten täytyy antaa henkilötunnuksensa yhdistyksen nimissä pankille. Hallituksen jäsenten täytyy myös olla yhdistyksen jäseniä ja yli 15-vuotiaita. Puheenjohtaja valitaan ennen hallituksen äänestystä jo erikseen. Ehdokkaat julkaistaan tutustuttaviksi 18.1.2022 yhdistyksen sivuilla. Äänestys tapahtuu vuosikokouksen osallistujien kesken kokouksen aikana.