Hallituksen ehdokasasettelu

Edelliskauden hallituksen valinta vaati jo äänestyksen, joten seuraavan kauden valintaan on paras ottaa käyttöön vaalit. Vaalit toteutetaan kokonaan verkossa salaisella äänestyksellä vuosikokouksen aikana. Vaaleissa voi äänestää maksimissaan 8 ehdokasta. Vuosikokous on 20.1.2021.
Ehdokkaaksi hallitukseen täytyy asettautua etukäteen ja toimittaa lyhyt esittely itsestään sähköpostitse yhdistykselle. Ehdokkaiden esittelyjä otetaan vastaan 3.1.-10.1.2021 sähköpostitse skhh@skhhry.fi . Esittelyyn kannattaa kirjoittaa miksi haluaa hallitukseen ja mitä aikoo hallituksessa tehdä ja saada aikaan, sekä esimerkiksi keppihevostaustansa ja mikäli on muuta kokemusta yhdistystoiminnasta tai harrastuksen kehittämisestä ja edistämisestä. Kirjoita myös, mikäli haluat olla ehdolla yhdistyksen puheenjohtajaksi.
Huom! Hallituksen jäsenten täytyy antaa henkilötunnuksensa yhdistyksen nimissä pankille. Hallituksen jäsenten täytyy myös olla yhdistyksen jäseniä ja yli 15-vuotiaita.

Puheenjohtaja valitaan ennen äänestystä jo erikseen.

Ehdokkaat julkaistaan tutustuttaviksi 13.1.2021 yhdistyksen sivuilla. Äänestys tapahtuu vuosikokouksen osallistujien kesken kokouksen aikana.

Kuva: Juuso Juhala
Muokkaus: Maikken