Hallituksen ehdokkaat kaudelle 2024

Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallitus seuraavalle kaudelle valitaan sääntömääräisessä kokouksessa helmikuussa. Vuosikokouksen päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. Ehdokasasettelu aika oli 8-19.1.2024.

Aikaa tutustua ehdokkaisiin on vuosikokoukseen asti. Kutsu vuosikokoukseen lähetetään sähköpostitse jäsenille. Jos hallitushakemuksia tulee kahdeksan tai alle, muodostetaan hallitus kaikista hakeneista.

Ehdokkaat, sekä heidän esittelynsä tässä:

Puheenjohtajaehdokkaat:Julia Mikkonen, Instagram: @juliamikk.onen

19v (27.1.2004), järjestyksenvalvoja, yrittäjä, valmentaja sekä tuomari.

Slogan: “Rohkeimmat on niitä jotka uskaltaa yrittää, ottaa ensimmäisen askeleen, ja muuttaa suuntaansa.”

Olen Julia Mikkonen, ja haen mukaan hallitukseen jo neljännelle kaudelle. Keppihevospiireissä minut tunnetaan parhaiten valmentajana sekä tuomarina. 

Haen jälleen mukaan hallitukseen, sillä uskon voivani antaa vielä näkemyksiä tämän harrastuksen parissa. Haluan antaa omia ideoitani ja osoittaa näin panokseni harrastajakunnan eteen. Tällä kaudella haluan aktivoida ja kannustaa muitakin harrastajia yhdistyksen toimintaan mukaan, sillä tätä tehdään harrastajalta harrastajalle täysin vapaaehtoisvoimin.

Keppihevostaustani on pitkä, ja juuret ulottuu lapsuuteen. Olen kilpaillut niin este- kuin kouluratsastuksessa, ja järjestänyt keppihevoskerhoja sekä valmennuksia. Kilpailen tällä hetkellä kouluratsastuksen parissa, ja valmennan niin este- kuin kouluratsastajia kotikaupungissani, ja mielelläni myös muualla Suomessa.

Hallitusehdokkaat:


Ada Filppa, Instagram : @adafilppa

11.07.2000, Fysioterapeutti opiskelija

”Jokaiselta jotain”

Asetun ehdolle hallitukseen nyt toista kertaa, sillä ensimmäinen vuosi opetti itselleni kuinka paljon hallituksessa voi vaikuttaa Suomen keppihevosharrastajat ry’n toimintaan sekä tulevaisuuteen. Haluaisin edistää hallituksessa ihan perinteisiä yhdistyksen pyörimiseen tarvittavia juoksevia asioita, sekä positiivista ja helposti lähestyttävää yhdistystä.

Olen pitkän linjan innokas keppihevosharrastaja, joka niin kilpailee kuin luo tapahtumia. Viime vuosina olen tähdännyt kontaktejani enemmän ulkomaille, jotta voin viedä Suomalaista keppihevoskulttuuria muualle maailmaan ja samalla napata muiden maiden keppihevoskulttuuria Suomeen.Anne Takala, Instagram @kht_hoprelli

Olen Anne Takala, kepparipiireissä tutummin Ansku. Olen 20-vuotias ensihoidon opiskelija ammattikorkeakoulussa. Keppihevosia olen harrastanut vuodesta 2017 alkaen, aiemmin ratsastaen, nykyään olen siirtynyt enemmän käsityö ja tuomarointi puolelle. Toimin tällä hetkellä yhdistyksen keppihevosrekisteri toiminnassa sekä ensi kesänä tuomaroin sm-kisoissa International freestylen. Kokemusta yhditystoiminnasta minulla on partion kautta, jossa toimin oman lippukuntani hallituksessa johtokolmikossa ohjelmajohtajana. 

 Keppihevospiireissä haluaisin parantaa yhteisöllisyyttä ja kehittää harrastustamme entistä virallisempaan suuntaan urheilulajina. Lisäksi minua kiinnostaisi opintojeni puolesta parantaa myös lajin turvallisuutta ja mahdollisesti luoda keppihevosharrastajien oma ensiapukurssi ja/tai -opas. 

Motto/slogan:

Asia ei ole ongelma, jos siitä ei tee ongelmaaElle Madetoja, Instagram: @tahtipoly

Ikä: 17, Ammatti/opiskelupaikka: Yrittäjä, Turvallisuusalan opiskelija

Motto: ”Kukaan muu ei tee töitä sun puolesta, joten tee ne tyylillä loppuun asti.”

Moi, olen Elle Madetoja, helmikuussa täysi-ikäistyvä keppihevosia ja varusteita valmistava Oululainen käsityöyrittäjä, aktiivinen tapahtumajärjestäjä, kouluratsastaja ja vuoden 2023 varusteiden tekijä 🙂 Instagramissa minut löytää tilin @tahtipoly takaa, ja keppihevosharrastuksen parissa olen ollut jo yhdeksän vuotta!

Hallitukseen hakemista olen miettinyt jo useamman vuoden ajan, tänä vuonna koin hakemisen ajankohtaiseksi. Ajatus hallitukseen hakemisesta alkoi suurilta osin halusta ja tavoitteesta ajaa keppihevosharrastusta eteenpäin useammalla osa-alueella. Erityisesti minua kiinnostaa kilpailu- ja tuomaripuolen kehittäminen niin Suomessa kuin myös kansainvälisellä tasolla.

Minulta löytyy mielipiteitä asiaan kuin asiaan, ja jaan ne rohkeasti myös muille. Lisäksi minua kiinnostaa päästä vaikuttamaan ja tekemään päätöksiä aktiivisesti koskien keppihevosharrastusta, sen kehitystä ja tulevaisuutta. Olen avoin vastaanottamaan uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia, joita hallituksessa toimiminen antaisi minulle. 

Olen toiminut peruskouluaikanani 5 vuotta oppilaskunnan hallituksen jäsenenä. Näistä kolme viimeisintä vuotta vietin oppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana sekä vanhempaintoimikunnan oppilasjäsenenä. Kokemusta hallituksessa toimimisesta löytyy jo etukäteen.Janita Hakula, Instagram: @riot.horses

Janski, 24v/-99, Pakettiauton kuljettaja/kuriiri

”Tällä rahalla saa nyt tämmöstä”

N. 7 vuoden harrastuskokemuksella, sekä jo yhden kauden hallituksessa viettäneenä, päätin lähteä mukaan seuraavalle kierrokselle! Hallituksen jäsenenä haluan olla mukana edistämässä harrastusta, tukea yhdistystovereita ja olla vaikuttamassa asioihin harrastuksen sisällä. 

   Kiireistä huolimatta olen lähestulkoon varma kokouksissa istuja, vaikka muuten koen viime kauden panostuksen jääneen todella pieneksi. Sen lisäksi että olen aktiivinen kouluratsastaja, otin osaa myös viime vuoden puolella titteligaalaan – joten kyllä, voisin sanoa että työnnän lusikkani aika moneen soppaan. Tiivistäen tämän edellisen, sanoisin että sitkeä tyyppi, joka haluaa oppia uutta ja haaliikin uusia osaamisalueita hitaasti, mutta varmasti. Ensimmäinen kausi meni lähes tutustuessa hallituksen toimialoihin ja ylipäätänsä tähän duuniin, mutta uskon itse, että tämä homma kouluttaa minusta aivan kelvon hallitusjäsenen. Rosie Mulari, Instagram: @rosiedressage

Oon Rosie Mulari, 18-vuotias reipas nuori naisenalku Hyvinkäältä. Keppihevosmatkaa mulla on takana jo reippaat 10 vuotta, joista jälkimmäisenä viitenä olen samaa touhua tehnyt työkseni. Hallitusvuosia takana on nyt kolme kappaletta.

Olen sosiaalisen median vaikuttaja, kansainvälisen tason kouluratsastaja, tubettaja, keppihevosten tekijä, tasa-arvon puolestapuhuja ja määrätietoinen mediapersoona. Vapaa-ajallani sävellän ja kirjoitan omia biisejä, laulan paljon, ratsastan oikeilla hevosilla ja liikun runsaasti.

Harrastuksessa tärkeintä on yhteisö. Haluan olla mukana yhteisömme hallintoelimessä, jossa tehdään yhteistä hyvää yhteisvoimin. Haluan olla osana rakentamassa yhä eloisampaa, yhtenäisempää ja aktiivisempaa yhteisöä omalla panoksellani. Kansainvälinen toiminta on tuttua ja sitä haluaisin laajentaa entisestään.

Yksin meistä ei ole mihinkään. On mukavampi kulkea ystävän kanssa pimeässä, kuin yksin valossa.Tuuli Salminen, Instagram: @khtvera

Moikka, olen Tuuli Salminen 20-vuotias välivuotta viettelevä harrastaja Naantalista. Työskentelen tällä hetkellä baristana. Mut saattaa tietää toimimasta Agadeksenleirien, Filppa Championsien ja Filppa Podcastin takaa. 

Oma kiinnostuksenkohde keppihevos harrastuksessa on erilaisten tapahtumien järjestys ja organisointi. Toimin hyvin osana tiimkä sekä johtavassa roolissa ja mielestäni parasta tulosta tehdäänkin juuri useamman ihmisen yhteistyönä. Olen oikeastaan valmis auvustamaan missä vain tehtävässä mitä hallituksella on tarjota ja lähinnä haluaisin vain tarjota oman panokseni yhteisön hyödyksi. 

Koen olevani hyvin visuaalisesti lahjakas ja taitoni soveltuvat myös sosiallisen median tuotannon puolelle. Mitä haluaisin hallituksessa edistää on ainakin hieman järkyttävän näköistä ig feediä paremmaksi. Sorry not sorry i know u try your best… 🙈

Mottoni on ”Slay everyday”.  Toistaiseksi olen onnistunut tässä.Unni Pieski, Instagram: @corazon.hobbyhorses

20v (6.2.2003). Artesaani, tosin olen tämän vuoden vanhempainvapaalla.

Motto ”Quality never goes out of style”. 

Olen ollut lähemmäs 10 vuotta enemmän ja vähemmän aktiivinen harrastaja nykyään toimin keppihevosyrittäjänä ja yhtenä SM-kisojen tuottajana. Koen että voisin tuoda hyviä ideoita tai näkökulmia hallitukseen, haluan tehdä oman osani tämän harrastuksen ja yhteisön hyväksi ja parantamiseksi.