Heijastimet ja kangasmerkit

Illat pimenevät, ja on aika ripustaa taas heijastimet takkeihin ja reppuihin! Suomen Keppihevosharrastajat ry:n ikiomia heijastimia on taas saatavilla. Pyöreässä heijastimesssa on yhdistyksen logo molemmilla puolilla ja kiinnitystapana metallipalloketju. Vaihtoehtoina ovat musta logo ja Pride-logo.


Saatavilla on myös jälleen yhdistyksen omia kangasmerkkejä! Merkin voi ommella vaikka reppuun tai opiskelijahaalareihin.
Heijastimen hinta on 5€/kpl ja kangasmerkkien 3€/kpl. Tilauksen hintaan lisätään postikulut (alk. 1,75€). Heijastimia ja kangasmerkkejä on rajattu määrä.


Heijastimia ja kangasmerkkejä voit ostaa näin: Laita sähköpostia osoitteeseen skhh@skhhry.fi otsikolla Heijastin-/kangasmerkkitilaus, ja kerro viestissä heijastimien ja/tai kangasmerkkien kappalemäärä (heijastimien tapauksessa myös logon väri), ja yhteystietosi sekä maksajan nimi. (esim. Tilaan 1kpl kumpaakin heijastinta ja kaksi kangasmerkkiä. Osoitteeni ja nimeni ovat Ella Esimerkki, Esimerkkitie 1, 00100 Helsinki. Heijastimet maksaa äitini Eija Esimerkki.) Saat vastauksena maksuohjeet.

Kuva: Vilma, Kht Renhet