Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut siirtyvät vuoteen 2022

Kuva: Leed Design

Olemme yhdessä SM-kilpailujen järjestäjätiimin sekä Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallituksen kanssa todenneet, että Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailujen järjestäminen kesäkuussa ei vaikuta tällä hetkellä mahdolliselta, joten joudumme ilmoittamaan tapahtuman siirtymisestä vuoteen 2022. Kävijöidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ehdottoman tärkeää, ja tässä koronaviruspandemian tilanteessa emme usko pystyvämme järjestämään tarpeeksi terveysturvallista tapahtumaa. Tänä keväänä myös esimerkiksi estemestaruuksien karsintakilpailuja ei ole päästy järjestämään, ja vallitsevien sääolosuhteiden ja suljettujen liikuntatilojen vuoksi kilpailijoiden harjoittelumahdollisuudet ja kouluratsastajien karsintavideoiden kuvausmahdollisuudet ovat olleet huonot.

Tiedämme, että olette pettyneitä – niin olemme mekin. Haluamme kuitenkin tehdä tämän vaikean päätöksen ajoissa, jotta ilmoitus sotkisi kävijöiden kesälomasuunnitelmia mahdollisimman vähän. Ensi vuoden päivämäärä julkaistaan tämän kevään aikana.

Tänä vuonna aiomme järjestää SM-kilpailut korvaavan virtuaalisen tapahtuman! Tulossa on useampia virtuaalisia kilpailuluokkia ja myyntitapahtuma sekä oheisohjelmaa videoiden ja livejen muodossa: esimerkiksi kehonhuoltoa, esityksiä ja lajiesittelyjä. Suunnitteilla on myös titteligaala viime vuoden Superpäivän tapaan!
Lisätietoa virtuaalitapahtumasta ja ilmoittautumisista tulee ensi viikolla, joten pysykää kuulolla!

Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallitus
Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailu -toimikunta
keppihevostensm@gmail.com