SKHH ry:n tiedote 1.3.2020

SKHH ry:n tiedote 1.3.2020
Keppihevosharrastuksen ytimessä on yhdessä ja itse tekeminen, ja myös yhdistys toimii tämän periaatteen mukaan, harrastajilta harrastajille. Suomen Keppihevosharrastajat ry:n ainoat tämänhetkiset viralliset mestaruuskilpailut ovat Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut (@keppihevosten_sm_kilpailut). Tällä hetkellä ei ole olemassa yhdistyksen virallisia EM- tai MM-kilpailuja.
Olemme lajimme virallisena yhdistyksenä ja Suomen sekä näin ollen maailman suurimpana keppihevosyhdistyksenä vastuussa siitä, miten tuomme lajiamme esille myös ulkopuolisille, ja millaista toimintaa tarjoamme harrastajillemme. Yhdistys ja harrastajat tekevät joka vuosi valtavan määrän vapaaehtoistyötä SM-kilpailujen järjestämiseksi. Haluamme korostaa keppihevosharrastuksen asemaa omana itsenäisenä, yhdessä kehittämänämme ja erittäin monipuolisena lajina
Kilpailujen kasvattamisesta EM- tai MM-kilpailuiksi käydään keskustelua, ja vankan kokemuksen avulla tiedämme, ettei keppihevosmaailma ole vielä niihin valmis. Laadukkaiden ja tasaväkisten kansainvälisten kilpailujen järjestäminen vaatii muun muassa järjestäytyneitä keppihevosyhdistyksiä myös muista maista. SKHH ry jatkaa toimintansa kasvattamista ja kehittämistä myös kansainvälisten kilpailujen osalta. Keppihevosten PM-, EM- ja MM-kilpailut kilpaillaan tulevaisuudessa, kun on niiden aika.
Kiitämme jäseniämme ja kaikkia harrastajia käydystä keskustelusta ja luottamuksestamme toimintaamme. Yhdistyksen toimintaa kannatat liittymällä sen jäseneksi ja osallistumalla sen toimintaan. Ohjeet liittymiseen löydät nettisivuiltamme.

Harrastajilta harrastajille,
Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallitus