SKHH ry:n toimikuntahaut on auki!

Nyt on aika hakea SKHH ry:n toimikuntiin uusia yhdistystoimijoita! Järjestäjätoimikunnan, tuomarikoulutustoimikunnan, sekä rekisterin ylläpitäjien haut ovat auki 1.-15.5.

Järjestäjätoimikunta:

Haluaisitko mukaan järjestämään yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia? Kiinnostaako yhdistystoiminta, mutta et tiedä mistä aloittaa? Hae mukaan järjestäjätoimikuntaan!

Järjestäjätoimikunta järjestää tapahtumia ja yhdistyksen toimintaa. Toimikunnasta on myös helppo päästä käsiksi muuhun yhdistyksen toiminnan järjestämiseen, kuten esimerkiksi järjestämään Titteligaalaa tai vaikkapa ideoimaan yhdistyksen some- postauksia. 

Hae rohkeasti mukaan! Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Alaikäraja toimikuntaan hakemiselle on 12 vuotta. Hakulomake: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari3.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=3B36B64668D85B54C2258B0900632945

Tuomarikoulutustoimikunta:

Hei sinä viralliseksi tuomariksi ja valmentajaksi kouluttautunut! Etsimme uusia kouluttajia kilpatuomarikoulutukseen. Vanhan valmentajavalmennuksen uudistuttua kouluttajien työtehtäviä ovat esimerkiksi koulutushakemusten tarkastaminen, sekä kokeiden tarkastaminen. Tuomarikoulutustoimikunnan tärkein tehtävä on koulutuksen järjestäminen vuosittain.

Hakulomake: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari3.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=A08A43DE24FC303AC2258B090053078E

Keppihevosrekisterin ylläpitäjien haku:

Olet varmaankin kuullut yhdistyksen ylläpitämästä keppihevosrekisteristä? Nyt tarvitsisimme muutaman uuden moderaattorin avuksi ylläpitämään rekisterin toimintaa. Hae mukaan Keppihevosrekisterin moderaattoriksi!

Mitä Keppihevosrekisterin moderaattorin työnkuvaan kuuluu? Moderaattorit käyvät läpi jokaisen rekisteriin tehdyn rekisteröinnin ja päättävät hyväksytäänkö vai hylätäänkö rekisteröinti. Lisäksi moderaattorit käyvät läpi jo olemassa oleviin rekisteröinteihin pyydetyt muokkaukset. Homma on helppoa sekä yksinkertaista ja uudet moderaattorit saavat koulutuksen tehtävään.

Jos moderointi alkoi kiinnostamaan, hae ihmeessä mukaan! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta moderoinnista tai yhdistystoiminnasta. Alaikäraja moderaattorille on 15 vuotta.

Hakulomake: https://docs.google.com/forms/d/1ZIRnhCqlccD-QjlBz7v6ij46CN3ylyJuXX703esB5cY/ed

Artikkelikuva: Silja Heikkilä

Muokkaus: Julia Mikkonen