Superpäivä – lännenratsastus

Superpäivän kilpailutarjontaan kuuluu myös lännenratsastus! Tänä vuonna kilpaillaan lajissa western riding tasolla 2. Luokkaan otetaan 15 ensimmäistä lomakkeen oikein lähettänyttä. Ilmoittautuminen alkaa huomenna, maanantaina 12.4.! Kaiken tarvittavan tiedon löydät yhdistyksen sivujen kautta Superpäivän Lännenratsastus-sivulta! Luethan säännöt ja ohjeet huolella. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi olla meihin yhteydessä joko Instagramin tai sähköpostin super@skhhry.fi välityksellä!

Kuva: Alisa
Muokkaus: Vilma

Superpäivä – Lännenratsastus

Grandeur Western Riding

LÄHTÖLISTA:

1.     Ronja H – KV Cry me a river – Finland (Suomi)

2.     Lavinia K – Ek Magical Nightlight – Germany

3. Martina L – Hovkratsens Blue Valentine – Sweden

4. Matilde M – MB Small but Mighty – Portugal

5. Hanna M – DL Cliffhanger – Finland (Suomi)

6. Emmi R – Walk on Fire – Finland (Suomi)

7. Anne T – Hpr Cintegabelle – Finland (Suomi)


Tässä lännenratsastusluokassa kilpaillaan tasolla 2. Lännenratsastuksen yleiset ja lajikohtaiset säännöt sekä suoritettavan radan löydät SKHH ry:n virallisista lännenratsastussäännöistä. Kentän ja radan rakennusohjeet löydät täältä.

Luokkaan otetaan mukaan 15 ensimmäistä osallistujaa jotka lähettävät oikeintäytetyn ilmoittautumiskaavakkeen alla olevan linkin kautta. Luokka on avoin myös ulkomaalaisille kilpailijoille. LUOKAN ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 12.4.2021 SEKÄ PÄÄTTYY 31.5.2021 tai kunnes 15 osallistujan raja on täynnä! Ilmoittautumissivujen ylälaidassa lukee senhetkinen luokan ilmoittautumistilanne, luokan täyttyessä ilmoittautuminen suljetaan. 

Luokassa palkitaan 3 parasta ratsukkoa. Voittajaratsukko saa lähtöpaikan seuraavien Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailujen lännenratsastusluokasta! Luokan tuomaroivat Vilma ja Ella.

Luokassa on 5€ kilpailumaksu, saat ilmoittautumisen jälkeen laskun sähköpostiisi joka kuuluu maksaa laskulla olevaan eräpäivään mennessä, muuten suorituksesi hylätään ja mahdollinen paikka luokasta siirtyy toiselle.

Tarkat ohjeet videoihin sekä ilmoittautumiseen löydät alla olevasta ilmoittautumislomakkeesta! Ilmoittautuminen aukeaa vuorokauden vaihtuessa, huomioithan kuitenkin että ilmoittautua ei voi ”etukäteen” ilman valmista youtubeen ladattua suoritusta radasta.

Ilmoittautuminen on auki 12.4.-31.5.

KYSYTTÄVÄÄ? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen super@skhhry.fi