Superpäivän Super Wanhat

Kuva: Varja

On aika kaivaa ne kaikista Wanhimmat pollet naftaliinista ja puunata heidät esille! Löytyykö ihkaensimmäinen keppihevosesi vielä isovanhempien vintiltä? Oletko säästänyt kuvia kaikista rupuisimmasta teoksestasi? On niiden vuoro loistaa!

Superpäivän Super Wanhat -näyttelyluokka ottaa kehään kaikista seniileimmät keppihevoset ja palkitsee niistä neljä ruusukkein. Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin kymmenen, valitsee raati jatkoonpääsijät, jotka saavat myös sanallisen arvoisensa arvion sekä palstatilaa Superpäivän näyttelysivuilta.

Osallistuakseen hevosen ei täydy olla hieno tai edes hyvin tehty; riittää, että siinä on Sitä Wanhan Hywän Ajan tunnelmaa. Ja koska puhumme mahdollisesti yli vuosikymmenen tai useamman vanhoista hevosista, emme tällä kertaa vaadi täysiä näyttelykuviakaan. Lähetä meille sähköpostitse ne kuvat, jotka saat käsiisi. Tuomaroimme saamistamme kuvista parhaamme mukaan. 

Luokka on avoin itsetehdyille ja muiden tekemille, sekä ruunille ja varsoille. Ilmoittautumisaika on 10.5.-17.5. ja kilpailumaksu karsinnat läpäisseille 5 €.

Ilmoittautumisohjeet Superpäivän näyttely-sivulla!