Virallisten näyttelytuomareiden koulutus

Kuva: Leed Design

Haluaisitko yhdistyksen viralliseksi näyttelytuomariksi?

Pitkän tauon jälkeen näyttelytoimikunta kouluttaa uusia yhdistyksen virallisia näyttelytuomareita! Näyttelytuomarikoulutukseen haetaan avoimella hakemuksella sähköpostitse nayttelyt@skhhry.fi ja koulutukseen valitaan 5 tuomarikokelasta.

Ennakkovaatimuksia koulutukseen ei ole – riittää, että olet pitkälläkin tähtäimellä aktiivinen ja innostunut, sekä sinulla on hyvä kirjoitustaito ja keppihevostietämys. Oma näkemys ja sääntöjen tunteminen etukäteen nähdään eduksi sekä välitön valmius astumaan tuomarin saappaisiin jo SM- kilpailuissa 2021! Kannustamme kuitenkin kaikenlaisia harrastajia hakemaan koulutukseen!

Koulutus on viisiosainen: itsenäinen opiskelu, kaksi kierrosta tehtäviä, tuomarikokeen ensimmäinen osa sekä tuomarikokeen toinen osa, joka on harjoittelunäyttelyt. Kokelailla on keskusteluyhteys koulutuksen ohjaajiin koko ajan ja kysymyksiä sekä tarkennuksia saa esittää milloin tahansa. Koulutuksen jälkeen valmistuneilta tuomareilta pyydetään kritiikki koulutusta ja kokeita koskien.

Hakuaikaa on 28.12.2020 – 03.01.2021. Koulutuksen kesto riippuu kokelaiden tehtävien palautusnopeudesta, kuitenkin viimeistään 01.03.2020.
Koulutus on ilmainen ja tapahtuu kokonaisuudessaan verkossa. Hakijoiden on oltava SKHH ry:n jäseniä. Hakemus on sitova. Kaikki viimeisenkin osakokeen suorittaneet hyväksytään yhdistyksen virallisiksi näyttelytuomareiksi.