Vuoden tittelit – TULOKSET

Artikkeli päivittyy ajantasaisesti samaan aikaan pidettävän instagram-liven kanssa: https://www.instagram.com/skhh_ry/

Vuoden esteratsukko: Magi ja Ra.Ra Tipati Toxs (ig: @khtroar_official)

Yksi tunnetuimmista ja pitkäaikaisimmista ratsukoista. Rikkoneet yhdessä useita ennätyksiä, joista muistetuin on hurja 141cm ennätysloikka vuoden 2019 korkeushypyssä. Aktiivinen kisapari, jota on ilo seurata radoilla.


Vuoden kouluratsukko: Alisa ja W Miss Justice (ig: @windnahorses)

Koulumaailman kovinta kastia jo vuosia. Tämän ratsukon näkee melkein jokaisessa koululuokassa. Uudenlaista kropan ehdoilla treenaamista.


Vuoden hevosten tekijä: Riina (ig: @mestenaofficial)

Yrittäjänä työskentelevä keppihevosten tekijä, jonka tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion. Aktiivinen tilausten toteuttaja, jonka ote toimimiseen on ammattimainen.


Vuoden varusteiden tekijä: Jessica (ig: @khtarcade)

Huolellisesti tehtyjä varusteita, joissa erityisesti yksityiskohdat ovat elementissään. Tunnettu erityisesti anatomisista suitsista, jotka näyttävät hyvin realistisilta.


Vuoden valokuvaaja: Karwa (ig: @khtestekavio)

Valokuvaamisesta selkeästi innostunut harrastaja, joka kuvaa monipuolisesti ja persoonallisesti. Laadukkaita ja värikkäitä kuvia, aktiivinen sisällöntuottaja instagramissa.


Vuoden videoiden tekijä: Maria Alakoski (ig: @ponitallicelinette)

Aktiivinen youtube videoiden tekijä, jonka laadukkuus ei petä. Videoita löytyy niin arkipäivien taltioinnista, informatiivisiin videoihin ja kepparimaailman päätapahtumien taltiointiin.


Vuoden innovaattori: Team Filppa (ig: @teamfilppa)

 

Aktiivinen ja positiivisuutta huokuva tiimitoiminta on inspiroinut ja ilahduttanut myös muita harrastajia. Tuoreita ideoita edustaa hyvin tiimin luoma podcast, jossa keskustellaan ja otetaan rohkeasti kantaa ajankohtaisiin keppihevosyhteisöä koskeviin aiheisiin.


Vuoden leirinpitäjä: Taija (ig: @oritalliasgard)

Supersuosittujen Asgardin teholeirien järjestäjä, ja on ohjaajana myös Agadeksen leireillä. Leireistä huokuu positiivinen ilmapiiri, Taijan valmennusten korkea laatu ja monipuolinen leiriohjelma ympäri vuoden!


Vuoden valmentaja: Taija (ig: @oritalliasgard)

Taija on monien suosikkivalmentaja ja todella taitava virallinen valmentaja, joka osaa taittaa valmennusosaamistaan muihinkin ratsastuksen lajeihin leireillänsä ja valmennuksissaan moitteetta. Taija on erityisesti kouluvalmentajana todella pidetty!


Vuoden kilpailut: Filppa Champions (ig: @filppachampions)

Varmoin ottein järjestetyt legendaariset kilpailut, jotka ovat tämän hetken laadukkaimpia. Onnistuneet luomaan kestävän brändin.


Onnittelut kaikille voittajille!