Yhdistyksen hallituksen ehdokasasettelu 2023

Hyvää uutta vuotta 2023! Uuden vuoden myötä myös uuden hallituksen kasaaminen käynnistyy.

Hallituksen vaalit toteutetaan kokonaan verkossa salaisella äänestyksellä vuosikokouksen aikana. Vaaleissa voi äänestää maksimissaan 8 ehdokasta. Vuosikokous on pidetään tammi-helmikuun vaihteessa.

Ehdokkaaksi hallitukseen täytyy asettautua etukäteen ja toimittaa lyhyt esittely itsestään sähköpostitse yhdistykselle. Ehdokkaiden esittelyjä otetaan vastaan 9.1.-17.1.2023 välisenä aikana sähköpostitse skhh@skhhry.fi .

Esittelyyn tarvitaan ainakin seuraavat tiedot: etunimi ja sukunimi, jos on erikseen nimimerkki keppihevospiireissä, ikä, ammatti tai opiskelupaikka, slogan.
Lisäksi kannattaa kirjoittaa miksi haluaa hallitukseen ja mitä aikoo hallituksessa tehdä ja saada aikaan, sekä esimerkiksi keppihevostaustansa ja mikäli on muuta kokemusta yhdistystoiminnasta tai harrastuksen kehittämisestä ja edistämisestä. Liitä sähköpostiin myös kuvasi.

Huom! Mikäli haet myös puheenjohtajaksi, mainitsethan sen viestissä selkeästi!

Hallituksen jäsenten täytyy antaa henkilötunnuksensa yhdistyksen nimissä pankille. Hallituksen jäsenten täytyy myös olla yhdistyksen jäseniä ja yli 15-vuotiaita.

Puheenjohtaja valitaan ennen hallituksen äänestystä jo erikseen.

Ehdokkaat julkaistaan tutustuttaviksi 20.1. yhdistyksen sivuilla. Äänestys tapahtuu vuosikokouksen osallistujien kesken kokouksen aikana.

Kuva: Alisa Aarniomäki