Yhdistyksen hallituksen ehdokasasettelu 2024

Hyvää uutta vuotta 2024! Uuden vuoden myötä myös uuden hallituksen kasaaminen starttaa ensi viikolla.

Hallituksen vaalit toteutetaan kokonaan verkossa salaisella äänestyksellä vuosikokouksen aikana. Vaaleissa voi äänestää maksimissaan 8 ehdokasta. Vuosikokous pyritään pitämään helmikuun aikana, tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan nettisivuilla ja somessa.

Ehdokkaaksi hallitukseen täytyy asettautua etukäteen ja toimittaa meille lyhyt esittely itsestään sähköpostitse. Ehdokkaiden esittelyjä otetaan vastaan 8.1.-19.1.2024 aikana sähköpostitse skhh@skhhry.fi .

Esittelyyn tarvitaan ainakin seuraavat tiedot: etunimi ja sukunimi, jos on erikseen nimimerkki keppihevospiireissä, ikä, ammatti tai opiskelupaikka, sekä oma motto/slogan.
Lisäksi esittelyyn on hyvä kirjoittaa miksi haluaa hallitukseen ja millaisia asioita siellä haluaisi edistää sekä esimerkiksi keppihevostaustansa ja mikäli on muuta kokemusta yhdistystoiminnasta tai vastaavasta harrastustoiminnasta. Liitä sähköpostiin myös edustuskuvasi.

Huom! Mikäli haluat hakea myös puheenjohtajaksi, mainitsethan sen viestissä selkeästi!

Hallituksen jäsenen täytyy antaa henkilötunnuksensa yhdistyksen nimissä pankille. Tämän lisäksi sinun täytyy olla yhdistyksen jäsen ja yli 15-vuotias.

Puheenjohtaja valitaan ennen hallituksen äänestystä jo erikseen vuosikokouksessa.

Ehdokkaat julkaistaan tutustuttaviksi 20.1. yhdistyksen sivuilla. Äänestys tapahtuu vuosikokouksen osallistujien kesken kokouksen aikana.

Kauden 2023 hallitus valittiin vuosikokouksessa 11.6.2023. Hallitus 2023:

Julia Mikkonen, Puheenjohtaja

Ada Filppa, Sihteeri

Nara Arlin, Varapuheenjohtaja

Alisa Aarniomäki

Janita Hakula

Liia Hokkanen

Viveca Hilden

Rosie Mulari

Vivian Ljungqvist, Hallituksen ulkopuolinen rahastonhoitaja

Sihteeri ja varapuheenjohtaja valittiin hallituksen kokouksessa 13.6.

Kuva: Ada Filppa