Yhdistyksen hallituksen ehdokkaat

Yhdistyksen hallitus valitaan yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa 25.1.2022. Ehdokasasettelu oli 10.-16.1.2022.

Aikaa tutustua ehdokkaisiin on aina vuosikokouksen alkuun asti: vuosikokous pidetään 25.1. kello 19:00. Kutsut lähetetään sähköpostitse. Huom! Jos hallitushakemuksia tulee kahdeksan tai alle, muodostetaan hallitus kaikista hakeneista.


 

Puheenjohtajaehdokkaat:

Vilma Virtanen
23-vuotias optometristi
Vantaa

Olen Vilma Virtanen, pian 24 vuotta täyttävä vantaalainen optometristi ja keppihevostyyppi. Instagram-tilini löytyy tallin nimellä @khtrenhet. Harrastusvuosia tulee täyteen nyt 13 – niistä viimeiset viisi vuotta olen kuulunut Suomen Keppihevosharrastajat ry:n hallitukseen, kolme vuotta sihteerinä, kaksi viimeistä vuotta puheenjohtajana. Lisäksi kuulun tällä hetkellä järjestäjä- ja SM-toimikuntiin. Moderoin myös Kansainvälistä Keppihevosrekisteriä ja Keppihevosdisco-serveriä.
Järjestötyöstä on tullut vuosien aikana suuri osa omaa harrastustani. Muita lähellä sydäntä olevia asioita minulle ovat tapahtumat ja kilpailutoiminta sekä koulu- ja lännenratsastus. Viime vuonna työskentelin muun muassa Superpäivän, SM-kilpailujen ja Kilpailujärjestäjän oppaan parissa. Samanlaisia, sekä myös täysin uudenlaisia juttuja haluan päästä ideoimaan ja toteuttamaan myös ensi vuonna! Koen yhdistyksemme lajin tulevaisuuden sekä itsenäisyyden kannalta elintärkeäksi, joten haluan varmistaa, että se kykenee jatkossakin vastaamaan lajin ja sen harrastajien tarpeisiin.


 

Ehdokkaat hallitukseen:

Armi Karevesi / KeppArmi
28-vuotias elintarvikealan työntekijä
Pori 
Olen Armi, juuri 28 vuotta täyttänyt keppihevosharrastaja Porista. Keppihevosia olen harrastanut vuodesta 2000, pitäen kuitenkin netissä hiljaiseloa vähän aikaa.
Kuvioihin palasin isommin vuonna 2015. Olin aikanaan mukana taannoisen SKYn laskussa ja nousun yrityksessä. Silloin se tyssäsi siihen että yksin oli hankala päättää mistään asioista.
Nyt haluaisin päästä takaisin vaikuttamaan enemmän kepparipiireihin ja nauttimaan taas mahtavasta yhteisöstä. Toivon pääseväni levittämään lisää tietoisuutta tästä mahtavasta harrastuksesta. 
Työskentelen vakituisessa työsuhteessa elintarvikealalla Ulvilassa, vapaa-ajan kulutan keppihevosten parissa. Kotoa löytyy mies sekä ranskanluppakani. 

 

Nara Arlin
22-vuotias liikunnanohjauksen opiskelija
Savonlinna

Olen Nara Arlin, instagramissa minut löytää nimellä khtcoraline. Olen 22-vuotias tällä hetkellä Kaakkois-Suomen Ammattikorkerakoulussa Savonlinnan kampuksella liikunnanohjaajaksi opiskeleva nuori. Keppihevosia olen harrastanut pyöreät 12 vuotta vaihtelevalla panostuksella ja menestyksellä.


Koen, että nyt olisi minun aikani hypätä vihdoin mukaan hallitukseen tai vähintään yhdistyksen hommiin. Koen, että minulla olisi paljon annettavaa keppihevosurheilun kehittämiseen myös kansainvälisellä tasolla. Varsinkin nyt, kun opiskelen liikunnanohjaajaksi. Lähdin ylipäätään opiskelemaan liikunnanohjaajaksi vain ja ainoastaan keppariharrastukseni takia.
 
Erinäisissä hallituksissa olen ollut aina ala-asteelta lähtien. Tutuimmaksi ovat käyneet opiskelijakuntien hallitukset, joissa olen parhaimmillaan toiminut varapuheenjohtajana. Olen myös ollut Lapinjärven nuorisovaltuustossa. Erilaisista toimikunnista ja työryhmistä minulta löytyy hallituksiakin enemmän kokemusta ja yleensä olen toiminut niissä vastaavana ollessani luontainen johtajatyyppi. Tulen kuitenkin toimeen kaikkien kanssa ja suoriudun varmasti kaikenlaisissa eri tehtävissä ja asemissa. Tällä hetkellä olen myös Savonlinnan ammattikorkeakouluopiskelijoiden hallituksessa.

 

Alisa Aarniomäki
24-vuotias elokuva- ja tv-alan yrittäjä sekä keppihevosyrittäjä

Olen Alisa Aarniomäki, instasta tutummin Windnahorses, 24-vuotias elokuva- ja tv-alan yrittäjä sekä keppihevosyrittäjä. Voisi sanoa, että tykkään olla kaikessa mukana; toimin virallisena kouluvalmentajana ja -tuomarina, olen SM-tason kouluratsastaja, järjestän leirejä, olen ollut osana tekemässä yhdistyksen Superpäivästä todellista sekä järjestänyt kadunvaltausta ja flash mobia menneet vuodet. Olen esiintynyt myös aktiivisesti mediassa puhumassa harrastuksesta.


Tuleva kausi olisi minulle jo kolmas hallituksessa, eikä mielenkiintoni vaikuttaa harrastuksen kehitykseen ole tyrehtynyt – pysyn yhä tavoitteellisena tekijänä sekä lennokkaana haaveilijana, oli kyse sitten henkilökohtaisesta toiminnasta tai koko harrastusta koskettavasta tekemisestä. Toimintamme Suomessa tarvitsee piristystä kunhan tästä suosta päästään, jolloin uusien tai uudistettujen tapahtumien toteuttaminen kutkuttaa minua kovasti. Minulla on intoa jakaa osaamistamme myös kansainvälisille harrastajille, jotta pääsisimme askeleen lähemmäs villiä unelmaa virallisista kansainvälisistä mestaruuskilpailuista.
 

Silja Heikkilä
24-vuotias tradenomi ja keppihevosyrittäjä
Vantaa

Olen Silja Heikkilä, 24-vuotias vastavalmistunut tradenomi ja keppihevosyrittäjä. Olen pitkään ollut aktiivisesti mukana SKHH ry:n eri toimiryhmissä kuten sometiimissä ja järjestäjätoimikunnassa. Tänä vuonna ajattelin, että olisi vihdoin aika hakea hallitukseen asti. Olen suuntautunut keppihevosharrastuksessani käsityöpuoleen, joten sitä aion kehittää (olin sitten hallituksessa tai en) esimerkiksi jatkamalla by FHHA-merkin työstämistä. Olen myös mukana keppihevosten SM-kisojen järjestäjätiimissä sponsoritoimikunnan johtajana ja tein viime vuonna aiheeseen liittyen kiitettävän opinnäytetyön. Keppihevosharrastuksestani vielä sen verran, että olen aloittanut vuonna 2008 eli yli 10 vuotta on tullut tämän mahtavan harrastuksen parissa vietettyä (ja mulla on 2 SM-kultaa kouluratsastuksesta).


 

Tiina Aikio
28-vuotias kulttuurituotannon opiskelija
Seinäjoki

Olen Tiina Aikio, keppihevospiireissä monille tutumpi Varjana, 28-vuotias harrastaja alunperin pikkukylästä pohjoisesta. Olen yksi Suomen Keppihevosharrastajat ry:n perustajajäsenistä ja ollut useampana hallituskautena varapuheenjohtajana, aikanaan kauden puheenjohtajanakin. Suomenmestaruuskilpailuja olen ollut tavalla tai toisella järjestämässä jo alusta saakka, viime vuodet yhtenä tuottajista. Olen myös toiminut virallisessa näyttelytoiminnassa avainhenkilönä muutaman vuoden ajan. Minut tapaa myös Kansainvälisen Keppihevosrekisterin puikoista sekä Keppihevosdiscord-serverin ylläpidosta.
Opiskelen Seinäjoella kulttuurituottajaksi Suomenmestaruuskilpailujen järjestämiskokemusten innoittamana. Uskon saavani opinnoistani työkaluja erilaisten hullujen ja hurjienkin ideoiden toteuttamiseen, enkä olekaan koskaan pelännyt tarttua haasteisiin. Nykyisen sijaintini vuoksi minun on helppo olla paikalla siellä, missä tapahtuu, mutta en ole myöskään unohtanut kaukaisten paikkojen harrastajia – virtuaaliset tapahtumat ovat taustani vuoksi edelleen lähellä sydäntäni.
Suurin vahvuuteni on kuitenkin periksiantamattomuus: jos toivoa on kipinäkin vielä jäljellä, minä en luovuta. Jos olen luvannut tehdä jotakin, minä hoidan sen. Jos asiat meinaavat jäädä tekemättä, minä teen ne. Olen toiminnan tyyppi ja touhuan paljon kulisseissa.

Haluan yhdistyksen olevan harrastajiensa näköinen ja toivonkin, että voisin parantaa muiden harrastajien ja hallituksen välistä kommunikaatiota. Me olemme yhdessä se taho, joka päättää millainen tulevaisuus harrastuksellamme on.
Kukaan ei siihen yksin pysty, mutta yhdessä pystymme mihin tahansa.


 

Rosie Mulari
16-vuotias lukiolainen

Ruudun takana kirjoittelee 16v koulu(kuolo)ratsastaja nimeltään Rosie, jonka harrastuksiin keppihevosten lisäksi kuuluu megiksen juonti ja ratsastus. Keppihevosten parissa ratsastan ja kisaan aktiivisesti vain koulua, ja treenaankin ykköshevoseni Mingin kanssa kovaa vauhtia kohti 2022 SM-kisoja. Instagramin viidakoissa seikkailen nimellä @rosiedressage.

Hallitustouhuissa olin viime vuonna mukana, ja koin sen olevan mielenkiintoista. Toimin myös järjestäjätoimikunnan johtajana. Vaikka ideani ja innokkuuteni henk. koht. syistä eivät päässeet viime kaudella täyteen loistoonsa, olen innokas jatkamaan ideoitani sekä projekteja, joita ei koronan takia saatu järjestettyä juuri ollenkaan. Olen uudelleen täynnä tarmoa ja intoa! Koen olevani idearikas ja itseohjautuva, ryhmätyötaitojani kuvailisin hyviksi- ja porukassa viihdynkin kaikista parhaiten. Kohokohta ehdottomasti viime vuoden yhdistystouhuissa oli Superpäivä!

Keppihevosten parissa yhteisötasolla kiinnostaa lajin kunniaan tuominen ja häirinnän nollatoleranssi. Siihen en yksin pysty, mutta yhdessä pystymme. Lisäksi innostun tapahtumista ja uusista mahdollisuuksista lajillemme. Ulkomaiden välinen toiminta kiinnostaa kuitenkin eniten suhteellisen laajojen kielitaitojeni vuoksi.


 

Julia Mikkonen
18-vuotias lukiolainen
Jyväskylä

Julia Mikkonen, tässä kuussa 18, opiskelija Jyväskylän Lyseon lukiossa. Slogania ei ole, mutta tiivistetään kaikki biisiin ”Duoo ku sooloo”, ja sen sanoihin: ”sisko älä luovuta vielä, me ollaan vihdoin oikeella tiellä. Matka on pitkä ja kivinen mutta älä pelkää, mä otan sut vaikka reppuselkään”.

Keppriharrastajana enimmäkseen ompelen, valmennan ja tuomaroin. Olen vetänyt Jyväskylässä mm. kepparikerhoja, ja ollut viime vuonna mukana järjestämässä ensimmäisiä aluemestaruuksia. Lisäksi tänä keväänä aiomme saada Keski-Suomeen viimein oman alueyhdistyksen, jonka kanssa tehdä yhteistyötä ja edistää projekteja SKHH ry:n kanssa. Hallituksessa olen ollut mukana viime kautena, ja tänä vuonna aion tehdä työtä entistä paremmin kehittääkseni keppriharrastusta!